Home Видео Джамбазки: Компенсации за България заради бежанците

Джамбазки: Компенсации за България заради бежанците

В залата на Европейския парламент се проведе дискусия относно увеличаващия се бежански натиск върху южните граници на Европейския съюз. Бе коментирана и темата с големия поток от бежанци, които нахлуват от Турция към България, към Гърция, към Италия, към Испания.

Европейският представител от ВМРО и заместник-председател на партията Ангел Джамбазки за пореден път защити искането изброените държави да бъдат компенсирани за това, че са най-потърпевшите от този огромен бежански поток.

По думите на евродепутата огромният бежански поток буквално „се излива“ на нашите граници.

Освен да бъдат компенсирани държавите, трябва да бъде засилена и сигурността по границите, за да не допуснем подкрепяната и организирана от Турция „Ислямска държава“ да прехвърля на българска територия хора, каза Джамбазки.

Той коментира и акцията на ДАНС в няколко български града.

Ангел Джамбазки адмирира, че най-сетне са проведени оперативни действия в циганската махала в Пазарджик срещу доказания и осъден ислямист Ахмед Муса Ахмед и той е бил задържан.

ВМРО отдавна предупреждава, че този човек се занимава с ислямистка и подривна, антидържавна дейност.

Тук е въпросът кога ще бъдат подведени под отговорност  тези, които го пазеха, криеха и му адвокатствата пред съда в Пазарджик, каза още Джамбазки.

В заключение членът на ЕП заяви, че е крайно време „Ислямска държава“ и тези, които ги подкрепят, да бъдат изтласкани от българската държава.

Не бива да бъде допускано нашествието на радикалния салафитски ислям на територията на България, завърши Джамбазки.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари