Home Видео ''Обединени патриоти- НФСБ, АТАКА и ВМРО'' дадоха старт на кампания си в...

“Обединени патриоти- НФСБ, АТАКА и ВМРО“ дадоха старт на кампания си в Силистра

Джамбазки подкрепи водача на силистренската листа на Обединени патриоти

Този път Силистра ще има своя представител в Народното събрание и достойно ще представя населението на региона, защото знае наболелите проблеми. И след изборите гражданите ще имат достъп до него, за да поставят въпросите си и да получават адекватни отговори.

Това заяви българският представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки по време на откриването на предизборната кампания на коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО” в Силистра, цитиран от „Паралел 44“.

Водач на листата на Патриотите в Силистра е Александър Сабанов.

Сабанов е единственият представител на политическа сила с реални шансове за влизане в парламента, който е от Силистра, подчерта Ангел Джамбазки. Той даде съвет на водача на листата с номер 17 да раздаде пътни карти на опонентите си, за да знаят как да стигнат до Силистра, ако имат намерение да я посетят.

По време на предизборната кампания „Обединени патриоти” ще заложат на показване на резултатите от свършената до момента работа в парламента. Основен приоритет в работата на бъдещите депутати ще е повишаването на доходите на населението, справянето с битовата престъпност и решаването на проблема с нелегалните имигранти.

Относно въпроса с кого „Обединени патриоти” ще управляват Джамбазки заяви, че това ще е онази политическа сила, която подкрепи програмата им.

Хората не питат кой е ляв и кой десен, няма ляв и десен хляб…, заяви още заместник-председателят на ВМРО.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари