Home Видео Андонов в "Инфо зона" - 4 април 2017

Андонов в „Инфо зона“ – 4 април 2017

Андонов: В Стара Загора изместихме двете турски партии

В Стара Загора Обединените патриоти успяхме отново да станем трета политическа сила с почти 16 хиляди гласа. Постигнахме и целта, която си поставихме, да изместим двете турски партии на изборите на 26 март.

Това заяви членът на ръководството на ВМРО и областен организатор на партията за Стара Загора, Хасково и Кърджали Антон Андонов в предаването „Инфо зона“ на телевизия „Стара Загора“.

Определяме резултата си като добър, сега предстоят преговори за съставяне на правителство, в които Обединени патриоти ще участват, посочи Андонов.

Според него повишаването на пенсиите и решаване на проблема с гласуването в съседна Турция ще са част от нещата, за чието разрешаване ще настояват Патриотите при преговорите за кабинет.

Представителят на ВМРО е категоричен, че без Обединените патриоти правителство няма да може да бъде съставено.

Водят се разговори с първата партия ГЕРБ. Ако имаме достатъчно допирни точки в програмите, ще бъде съставено правителство, ако не – отново ще се ходи на избори.

При тези резултатите и представителство в 44-тото Народно събрание Обединени патриоти са непреодолим фактор, каза Андонов.

Мнението му е, че в сегашния момент е важно да бъде се състави кабинет, защото иначе страната ще бъде вкарана в безвремие. Той напомни и че пред България предстои председателство на ЕС.

Доходите на хората, повишаването на минималната пенсия – надявам се този въпрос да бъде решен, тъй като бе заложен в програмите на всички политически партии, които участваха на изборите. Друг неотложен проблем за решаване е битовата престъпност, каза още политикът.

Той смята, че колкото повече партии с обединят и застанат зад определена програма за управление на държавата, толкова по-добре за българите. За съжаление обаче двете най-големи партии ГЕРБ и БСП очевидно няма да постигнат такъв консенсус, допълни Андонов.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари