Home Видео Андрей Слабаков се обяви срещу специално законодателство за екоактивистите

Андрей Слабаков се обяви срещу специално законодателство за екоактивистите

Няма нужда от специално законодателство за екоактивистите, каза залата на Европейския парламент евродепутатът от ВМРО Андрей Слабаков по повод закрилата на защитници на горите и околната среда в ЕС.

Той е категоричен, че всички държави от Европейския съюз имат законодателства, които защитават всички граждани.

Не разбирам от кого трябва да закриляме т.нар. защитници – тези, които истерично плачат за защита, а всъщност не защитават природата. В България те се наричат отровно зелени. Това са неправителствени организации, които не само саботират проекти за милиарди на Европейския съюз, не само, че се занимават с екорекет, но злоупотребяват и с еврофондове. Това беше разкрито в много журналистически разследвания, заяви още Слабаков.

Заради тях думата екология се превърна в мръсна дума. Озадачен съм, че зелените партии въобще подкрепят тези странни организации, които вредят на тяхната кауза, продължи той.

Евродепутатът посочи, че благодарение на тези НПО-та на последните избори в България зелените взеха точно 0%. Колегите от зелените трябва да прочистят своите редици от тези фалшиви бранители на природата, тъй като тези компрометирани НПО-та нямат нужда от защита, а от съд, заяви в заключение Андрей Слабаков.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари