Home Видео Ангелов-Нюз7-23.04.2015 г.

Ангелов-Нюз7-23.04.2015 г.

Ангелов: Нищо добро за България не са направили от ДПС

Махането на кадри на ДПС не е самоцел, просто защото са от тази партия, а защото нямат нужната квалификация. Назначавани са на партиен принцип, а не защото са професионалисти в областта. Това заяви народният представител от Патриотичния фронт и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов в „Нюзрум“ по Нюз7.

Всички вече 25 г. години виждат, че ДПС слага свои хора, които ги обслужват икономически и работят единствено за партийния интерес, а не в интерес на хората – според зависи какъв пост заемат, допълни той.

Ангелов посочи, че ПФ не дели хората по етнически произход, а по това какви са уменията им за дадена длъжност. Ясно е, че администрация, която не може да спре ограбването и да решава проблемите, трябва да си отиде, категоричен е депутатът. ДПС се показа като партия на прехода, която защитава единствено личните си интереси.

В законопроектите, който внесохме за промяна на изборните правила, са заложени крути мерки. Не може да нарушаваш законите и българската Конституция. Щом живееш в България, трябва да спазваш родните правила. Така Ангелов коментира предложенията на Патриотите за промяна в Изборния кодекс и в Закона за събранията, митингите и манифестациите, където се предлага да има сериозни наказания при агитация на различен от официалния български език.

Секретарят на ВМРО обвини Лютви Местан в манипулация. В изказването си той отново заблуждава като казва, че заради майчиния си език хората ще бъдат вкарвани в затвора. Това не е вярно. Ръководителят на ДПС, като един изпечен демагог, манипулира с тезата, че хора с различен от българския за майчин език ще бъдат вкарвани в затвор.

Може да сме негативни в изказванията си, но ние сме откровени и назоваваме проблемите с точните им имена. На гражданите им е писнало 25 г. животът им да не се променя към по-добро, заяви Ангелов. Ето например – всички говорят за някаква битова престъпност. Всички знаем, че това е циганска престъпност, в близост до махалите и по малките населени места, където потърпевшите са обикновени възрастни, беззащитни хора. Тази престъпност е бич, с който трябва да се справим, каза той.

А по отношение на ДПС – няма как да им спестим негативните коментари. Те до момента нищо добро не са направили за България, завърши народният представител.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари