Home Видео Ангелов в „Денят на живо“ - 27 февруари 2018

Ангелов в „Денят на живо“ – 27 февруари 2018

Юлиан Ангелов: Сделката за ЧЕЗ не е приключила

Трябва в бърз порядък да се приемат законовите изменения, казва депутатът

Безспорно е, че трябва да се направи пълна проверка на всички факти и  обстоятелства около сделката за ЧЕЗ, така Юлиан Ангелов коментира думите на министър-председателя, че се прави опит за сваляне на правителството заради тази сделка и се нарушава стабилността в управлението.

В ефира на Канал 3 народният представител от Обединени патриоти и организационен секретар на ВМРО изрази увереност, че истината ще излезе наяве и ще бъдат направени адекватни проверки. Кандидатите, които са участвали, са ясни отдавна. Ако е имало притеснения – каквито сега изразяват от опозицията, то можеха да го кажат преди месеци, коментира Ангелов.

Ние от Обединени патриоти, и конкретно ВМРО, винаги сме искали сделките за ЕРП-тата да бъдат развалени, декларира той.

Нашето предложение за конкретния случай е тази сделка да мине и през КЕВР и ако застрашава сигурността на държавата да бъде прекратена, каза Ангелов и обясни, че искането на Патриотите е промяна в закона за енергетиката – за да може да се произнася КЕВР по такива сделки. Това, по думите му, трябва да се случи в бърз порядък. Сделката за ЧЕЗ все още не е приключила, заяви той.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари