Home Видео Ангелов&„Обединени патриоти“ са алтернативата за България

Ангелов&„Обединени патриоти“ са алтернативата за България

„Обединените патриоти“ са новата алтернатива за България. Патриотизмът и родолюбието, които изповядваме, привлякоха 600 хиляди българи да ни подкрепят, заяви депутатът Юлиан Ангелов в „Добро утро, българи“ по ТВ „Алфа“.

Той благодаря на всички граждани, които подкрепиха патриотите в изборите за президент и направиха този много добър резултат възможен.

Затова се и спекулира сега между двата тура на изборите, защото всъщност „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ са третата политическа сила в България, с малка разлика от другите две политически формации, които излъчват кандидатите си на балотажа, посочи Ангелов.

Медии, политици и анализатори спекулират, защото искат да привлекат за втория тур нашите избиратели, допълни народният представител.

Ние сме ясни и категорични, имаме непреходни послания. Ако някой иска да получи подкрепа от Патриотите, трябва да заяви подкрепя ли изложените в позицията ни след първи тур искания, обясни Ангелов. По думите му до момента това не се е случило, затова и „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ са призовали своите симпатизанти на втори тур да гласуват по лична преценка.

Не подценяваме избирателите си, затова и не можем да им кажем гласувайте за този или онзи. Те могат да мислят и имат съвест, каза още Юлиан Ангелов.

Той сподели, че другите кандидати по време на кампанията не са дали отговор дали са за категоричен отпор на нелегалната имиграция и повишаването на минималните доходи на българските пенсионери.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари