Home Видео Джамбазки в "Тази сутрин" - 25.01.2016

Джамбазки в „Тази сутрин“ – 25.01.2016

Джамбазки: Решението на мигрантската криза е затваряне на външната ни граница

Няма решение за забрана на кръщенетата в църква нито на Европейския парламент, нито от Комисията, това не е в правомощията на Съюза, защото е вътрешна работа на всяка една държава. Това каза в предаването „Тази сутрин” по БТВ евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Ако е вярно това, че Паисий ще бъде заменен от Робинзон Крузо в българските учебници, то това е заличаване на българското самосъзнание, допълни евродепутатът и каза, че в учебниците по история има големи празнини.

Ако са верни тези неща, те са основание за оставка в Министерство на образованието, коментира Джамбазки.

Сегашният главен мюфтия е избран незаконно. Той е близък до ислямистките кръгове и беше поставен начело с преврат, каза още евродепутатът.

Той коментира, че постепенно от името на вероизповеданието е отпаднало Българско главно мюфтийство и е останало само Главно мюфтийство. На джамиите надписите са на турски и на арабски, говорим за вероизповеданието на една част от българските граждани – те са българи мюсюлмани, не са турци. Скандално е, че това вероизповедание е оставено да бъде завзето от турския дианет, посочи Джамбазки.

В Рибново местните ходжи пеят на български, населението там не знае турски, то дълги години беше оставено под диктата на един кмет, допълни той.

Европейските ценности, които се опитват да ни набиват като заместител на традиционните национални ценности – като семейство, църква и др., които да се заменят с ценности като свободата на словото – къде ви е правото на информация, защо има заповед на кьолнската полиция да крие информация, да не задържа тези хора, каза Ангел Джамбазки.

Той е на мнение, че в Западна Европа хората са удавени в собствените си фалшиви ценности.

Решението на мигрантската криза е затваряне на външната ни граница, екстрадиция на всеки, който няма какво да прави тук. Имаме ли армия, имаме ли по закон задължение тя да брани националната ни граница, запита евродепутатът.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари