Home Видео Искрен Веселинов: Ликвидирайки „студения резерв“ ние спестяваме по 50-60 млн. на година...

Искрен Веселинов: Ликвидирайки „студения резерв“ ние спестяваме по 50-60 млн. на година (ВИДЕО)

Един от лидерите на ВМРО потвърди, че борбата срещу този резерв се води от 2018 г. насам

С премахването на понятието „студен резерв“ българският данъкоплатец ще си спести едни 50-60 млн. на година за финансиране на енергийни компании. Това потвърди в студиото на „Беновска пита“ един от лидерите на ВМРО – Искрен Веселинов.

Ликвидирайки „студения резерв“, като понятие, ние спестяваме на потребителите няколко десетки милиони. Сега тези 50-60 млн. ще бъдат извадени от бюджета на една компания, която е била финансирана от държавата. Тези милиони са се харчели, защото такъв е бил законът“, каза депутатът от управляващата коалиция.

Искрен Веселинов разсея слуховете, че от ВМРО се готвят за предсрочни избори, като заяви още веднъж, че целите пред партията са мандатът да бъде изпълнен и да бъдат довършени коалиционните ангажименти от ГЕРБ и „Обединени патриоти“ в настоящия кабинет.

В следващия бюджет за 2021 г. остава да се преборим с пенсионерската бедност, като вдигнем минималната пенсия на 300 лв“, допълни той по отношение на една от големите цели, които предстои да бъде изпълнена в близките месеци.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари