Home Видео Бурките са първият предвестник на радикалния ислям

Бурките са първият предвестник на радикалния ислям

ВМРО внася законопроект, който да забрани носенето на бурки на публични места

Най-голямото съвременно предизвикателство пред България е настъплението на радикалния ислям. Радикалният ислям не като някакъв вид религия, за каквато той иска да се представи, а като една съвременна тоталитарна идеология. Това е движение, което си поставя чисто политически цели. Идеологията на този режим е радикалният ислям, а бурките са първият предвестник на този радикален ислям.

Това каза в предаването „Лице в лице” по БТВ депутатът от ВМРО Искрен Веселинов, който потвърди, че в сряда ще бъде внесен законопроект за забрана на бурките на публични места.

Веселинов допълни, че бурките са започнали да се появяват в Европа и в България, когато радикалният ислям е започнал да създава своите клетки и да промива мозъците на хората, изповядващи исляма. Пропагандата променя съзнанието. Ние в момента имаме първи клетки на радикален ислям и дела се водят в тази посока, каза той.

Искрен Веселинов поясни, че в законопроекта на ВМРО е предвидена санкция – тя е парична глоба и при първо нарушение е по-малка. Предлагат да бъде 200 лв. за първо нарушение, след това да расте пропорционално. Тези, които склоняват някого да носи бурки, ще подлежат на наказателно преследване, обясни патриотът.

Според него ДПС отново ще покаже антибългарската си същност и няма да подкрепи закона в зала.

Веселинов припомни, че само преди седмица Каракачанов е питал министъра на вътрешните работи за незаконната джамия в София.

Абсурдно е да позволяваме нерегламентирани храмове да промиват мозъците на нашите сънародници. Българският ислям е добронамерен, категоричен е народният представител.

В коментар на новосъздадената партия ДОСТ Веселинов заяви, че тя е, която е протурски проект.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари