Home Видео Гласувайте, за да изтрием ДПС от политическата карта на България

Гласувайте, за да изтрием ДПС от политическата карта на България

Това което искаме да променим е българите да живеем по-сигурно в собствената си държава. За нас е важно точно чрез местната власт да бъдат предприети мерки за защита на хората в различните населени места. Стотиците разграбени села, хилядите разграбени домове, реколтата на хората, която е обирана непрекъснато, вече 25 г. е бич за българите.

Това заяви в предаването „Референдум“ по БНТ организационният секретар на ВМРО и народен представител Юлиан Ангелов.  Той бе поканен да разкаже каква политика ще води ВМРО в предизборната надпревара за местните избори.

Нашата борба е свързана с това да отстраним ДПС и от местната власт, така като това се случва на централно ниво, посочи патриотът.

Той описа местните лидери на ДПС по места като феодали, които държат в хватката си хората.

Недопускане на заселването на нелегални имигранти в българските градове и села, изброи още Ангелов.

Всички говорят за усвояване на средства по европроекти и колко е важно това за общините. Само че аз смятам за изключително важно след усвояването стриктно да се следи дали извършените дейности с тези евросредства за качествени, каза секретарят на ВМРО.

Той обяви със съжаление, че в момента местната власт прави нещо за пред хората, на парче, за да се покаже развиване на дейност, а подобренията са калпави. Важно е да се правят нещата така, че да ги има и в следващите години, както нашите предци са строили България, убеден е Юлиан Ангелов.

Различните партии, които управляват в последните 25 г. – ако бяха толкова успешни, колкото сами се хвалят, то страна ни направо трябваше да е станала Швейцария на Балканите, иронизира той.

Депутатът посочи, че ВМРО смята да запази добрия тон към политическите си опоненти в тази предизборна кампания за местния вот. За нас най-важното е да успеем да стигнем до хората и да им покажем какво предлагаме, каза Ангелов.

Той допълни обаче, че единствено спрямо ДПС това не може да се случи, защото тази партия, както на национално, така и на местно ниво, е вредна и опасна за България.

ДПС трябва да бъде изтрито от политическата карта на българската държава, каза организационният секретар на ВМРО.

Той посочи най-пресния пример за това отношение – скандалът с песента за Райна княгиня на турски език, с която ДПС избра да открие кампанията си в Исперих. Ангелов заяви, че ДПС нарочно провокира българите.

Те са нагли, безочливи и преследват личните си интереси. Обслужват политиката на Ердоган и Турция, която има неоосманистки претенции. Затова, според ВМРО, ДПС е антибългарска и трябва да бъде изолирана, бяха думите на депутата, които доведоха до стълкновение и недоволство от страна на представителя на тази партия, който също участваше в предаването.

В заключение Юлиан Ангелов отправи призив към българите да отидат да гласуват. По думите му, те могат да променят с вота си положението и в общината, и в държавата – да променят това, което не им харесва.

Ако българите излезем и гласуваме масово, ще покажем на тези феодали по места, че народът ни не е сломен и може да се бори, ползвайки гласа си, завърши думите си Ангелов.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари