Home Видео Йордан Йорданов: Нашите предизборни обещания залегнаха в Бюджет 2018

Йордан Йорданов: Нашите предизборни обещания залегнаха в Бюджет 2018

Това е бюджет на икономическото и финансово развитие на България, защото за първи път виждаме, че БВП надхвърли 100 млрд. лева. Това заяви Йордан Йорданов, народен представител от ВМРО в студиото на телевизия „Добруджа”, съобщава Информационна агенция „Добруджа“.

Народният представител е доволен, че предизборните обещания на Патриотите са залегнали като приоритети на управлението и са влезли в бюджета за догодина. Най-голямото увеличение на парите е в онези сфери за които ние настоявахме – образование, сигурност, отбрана и социалният сектор, каза Йорданов.

По повод намерението за вот на недоверие на кабинета, той смята, че е нормално, защото работата на опозицията, е да търси начини да събори управлението. Аз съм щастлив, защото когато именно представителите на ДПС, които са олицетворение на модела „Кой“, искат да свалят властта, означава, че ние сме на прав път, смята Йорданов. Според него дори да има разногласия по определени позиции в управляващата коалиция, нещата се стиковат и вървят напред.

Йорданов участва в няколко работни групи при изработката на различни закони. Някои от тях вече са приети, други предстои да бъдат гласувани. По повод закона за вероизповеданията, Йорданов каза, че той е олицетворение на промените, които чакат толкова време българите.
Йорданов е категоричен, че трябва да се вземат превантивни мерки, свързани с националната ни сигурност. Напълно е в силите на държавата и е по-добре тя да заплаща за религиозните обучения, вместо това да вършат други държави, както е сега, смята депутатът.

По повод закона за спорта, който предстои да се гледа на второ четене, се изчакват предложения от отделните федерации. Йорданов очаква предложения и от добричките спортни клубове.

Той каза, че изпълнява предизборното си обещание и всеки понеделник е в областта за срещи с хората. Основно поставят лични проблеми, но в повечето от случите те са от прерогативите на местната власт, каза народният представител. Той потвърди, че ежеднeвно поддържат връзка и си съдействат по всички въпроси с областния управител на Добрич Красимир Кирилов, който е от ВМРО.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари