Home Видео Каракачанов - „Беновска пита“ - 2 юни 2019

Каракачанов – „Беновска пита“ – 2 юни 2019

Красимир Каракачанов: Няма да повдигаме въпроса и да преразглеждаме квотите във властта

На тези избори постигнахме успех, тъй като никога не сме си променяли идеологията и стратегията, каза вицепремиерът

В политиката това е каквото е, както е казал Ботев, за народната любов трябва да се бориш, Корнелия Нинова тези неща така и не ги научи, аналогията на червените е фрапираща.

Това коментара в предаването „Беновска пита“ на Канал 3, относно политическата ситуация в България Красимир Каракачанов, лидер на ВМРО, министър на отбраната и вицепремиер.

На тези избори постигнахме успех, тъй като никога не сме си променили идеологията и стратегията, вече повече от 20 г. Стратегията ни е именно да се работи, да се възроди българската армия, образованието, борбата срещу циганизацията, каза още лидерът на ВМРО.

Изводите от изборите показват, че хората се интересуват не от това, което си написал в програмата си, а от това, което изпълняваш. Трябва да седнем с ГЕРБ и да видим какво сме изпълнили от програмата, допълни той.

Изпълнихме много задачи, вдигнахме заплатите, подобрихме качеството на образованието, сградния фонд и създадохме по-твърди мерки за малцинствата, децата да посещават училище, каза Каракачанов.

Стратегията за циганите я вкарваме за гласуване веднага след като си дойда в София, вече имам среща с Борисов. Няма да преразглеждаме позициите на „Обединени патриоти”. Искаме да се направи преглед на програмата, която се изпълнява от управлението, на свършеното до момента, допълни той.

Това, че ВМРО направи много добър резултат и сме първи от партиите в „Обединени патриоти“ няма да е основание да искаме преразглеждане на властовите позиции. ВМРО няма да иска повече министри, заместник-министри и т.н., каза Красимир Каракачанов.

Той бе категоричен, че няма да бъдат преразглеждани квотите от партиите във властта и допълни, че ще бъде преразгледана ситуацията с коалиция„Обединени патриоти“ и има ли въобще такава коалиция. По думите му това трябва да се изясни през настоящия месец и пое ангажимент той за пореден път да е инициатор за свикване на коалиционна среща на ОП.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари