Home Видео Каракачанов в "Денят започва" - 12 януари 2016

Каракачанов в „Денят започва“ – 12 януари 2016

Каракачанов: Убийствата от последните дни са на бизнес основа

Лидерът на ВМРО алармира, че сексуалните нападения на бежанци над жени в Европа са режисирани

Тези четири убийства, които се случиха отпреди Нова година, не са убийства на организираната престъпност, заяви лидерът на ВМРО и заместник-председател на Народното събрание Красимир Каракачанов в „Денят започва“ по БНТ.

По думите му последните убийства в страната най-вероятно са заради неуредени бизнес отношения. Става въпрос за добре организирани убийства, които не са на база мутренски отношения. Оттук нататък всичко е в ръцете на разследващите и правораздаващите органи.

Престъпленията касаят управлението дотолкова, доколкото неразвитието на бизнеса води до междуфирмена задлъжнялост, отношения между фирми и партньори, които не се решават поради лошата икономическа среда, поради неработещата администрация и корупцията, каза Каракачанов.

Според него държавата не пази бизнеса.

Олигарсите не биха съществували в този смисъл, в който ние ги виждаме, ако администрацията в България работеше, ако държавата се грижеше за собствения бизнес. Машината трябва да работи. Тази машина означава полиция, съдебна система, обясни лидерът на ВМРО.

Неоснователно е искането на КРИБ за оставка на министъра на вътрешните работи, ако не бъде разкрито убийството на собственика на модна къща „Агресия“ Александър Антов, защото то не е престъпление на организираната престъпност, коментира Каракачанов. Допълни, че самият той е критикувал министър Бъчварова много пъти и от трибуната на Народното събрание, и по време на блиц-контрола в парламента, и в комисията по вътрешна сигурност, в която членува.

Битовата престъпност продължава да е основен проблем в България, за който обаче не се говори толкова много, коментира Красимир Каракачанов.

Според него сексуалните посегателства от бежанци в Европа най-вероятно са режисирани.

Само в Германия жалбите са над 500, отделно има случаи и в другите държави. Службите за сигурност не са засекли никакво движение по мрежите. А акцията е била организирана – по едно и също време, по един и същи начин. Някои хора дърпат конците, за да демонстрират, че може да си правят каквото си искат в Европа, заяви той.

Безразборното навлизане на хора в Европа не може да продължи, смята Каракачанов. Инфилтрирането на Стария континент с разни радикални елементи е политика на някои богати ислямски държави в продължение на последните 30-35 години, убеден е политикът.

Глупавият мултикултурен модел, който някои европейски политици се опитваха да налагат, доведе до това, че атентатите в Лондон преди 5 г. не бяха извършени от муджахидини от Афганистан, а от мюсюлмани, родени в Англия, посочи той. Каракачанов допълни примерите и с атентатите в Мадрид, както и във Франция от началото и края на миналата година.

Председателят на ВМРО коментира, че опасенията на хора от столичния квартал „Овча купел“ заради скупчването на нелегални имигранти заради центъра там са напълно основателни. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари