Home Видео Красимир Каракачанов и Даниела Симидчиева

Красимир Каракачанов и Даниела Симидчиева

На пресконференция беше представена официално кандидатпрезидентската двойка на ВМРО – Българско национално движение. ВМРО взе решение за самостоятелно участие в президентските избори и номинира за президент лидера си Красимир Каракачанов оше в средата на месец юли.
Днес бе официално оповестена кандидатурата на Даниела Симидчиева за вицепрезидент от ВМРО – Българско национално движение.
„С нашите IQ-та взети заедно бием всички“- каза Красимир Каракачанов.
Кандидат-президентската двойка представи приоритетите, които според тях трябва да залегнат в работата на българския президент и да се превърнат в държавна политика.
Част от тях са: увеличаване правомощията на президента, преодоляване на демографската катастрофа, качествено, достъпно и патриотично по дух образование, прекършване на диктата на монополите, по-многобройна и боеспособна армия, грижа за българите в чужбина, референдуми, като основен инструмент за осъществяване на обществения интерес, достойна външна политика.
„Дошло е време за умна и интелигентна работа на институциите, за да се превърне най-сетне страната ни в добро място за живеене. Нека умното и интелигентното управление да започне от президентската институция“, убедена е кандидат-президентската двойка.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари