Home Видео Красимир Каракачанов в "Лице в лице" - 09.12.2016 г.

Красимир Каракачанов в „Лице в лице“ – 09.12.2016 г.

Каракачанов: Политическата криза в страната е изкуствена и се дължи на ината на ГЕРБ

След като във вторник премиерът Борисов обяви, че за да върне жеста, би подкрепил правителство на Патриотите, веднага в сряда сутринта е имало интервенция от Брюксел.

Това каза Красимир Каракачанов – лидер на ВМРО и заместник-председател на Народното събрание, в предаването „Лице в лице“ в ефира на БТВ.

Политическата криза е изкуствена и се дължи на ината на ГЕРБ, които се сърдят, че хората не са гласували за тях, вместо да се замислят защо не са гласували, допълни той.

Каракачанов посочи две възможни причини за мотивите на президента Росен Плевнелиев да не даде мандата на патриотите. Според първата причина за това е намеса от страна на Брюксел.

По думите му в бюрократите в Брюксел не харесват Патриотите, защото казват това, което мислят и не признават началници.

Според втората версия, ако патриотите вдигнат пенсиите на 300 лв., качат два-три самолета афганистанци и ги върнат в Афганистан, ГЕРБ няма да може да ги настигне на изборите, допълни Каракачанов като цитира думите на негов колега от ГЕРБ.

Той беше категоричен, че не са разочаровани, че държавният глава не им е връчил мандат. По думите му България не се нуждае от предсрочни избори.

Политическата криза е изкуствена и се дължи на ината на ГЕРБ, които се сърдят, че хората не са гласували за тях. Вместо да се замислят защо хората не са ги подкрепили на изборите, те правят на инат, допълни лидерът на ВМРО.

Според него политиката не се прави с инат или с партийни сметки.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари