Home Видео Любомир Милошев в ефира на ТВ АЛФА - 17.11.2017

Любомир Милошев в ефира на ТВ АЛФА – 17.11.2017

Любомир Милошев: Опозицията се опитва да компрометира европредседателството

БСП няма готовност да носи политическата отговорност за управлението на страната, категоричен е политологът

Оставката на Димитър Главчев като председател на народното събрание е морален жест, казва политологът Любомир Милошев от ВМРО. Според него правилникът за работа на парламента не е бил нарушен от страна на Главчев.

В предаването „На жълтите павета“ по телевизия „Алфа“ Милошев обясни, че от месеци наред опозицията търси скандали, защото не може да предложи реални политики, като алтернатива на управлението.

Опозицията се опитва да компрометира и провали председателството на България на Съвета на ЕС, категоричен е Любомир Милошев.

Според него атаките и провокациите срещу председателя на НС от страна на БСП не са само в конкретното заседание, а са натрупвани.

Опозицията критикува много, но се усеща, че от години те не са готови да поемат политическата отговорност да управляват, смята политологът. Той даде пример с кабинета Орешарски, когато по думите му БСП са се скрили зад една уж непартийна фигура и едно уж експертно, а не партийно правителство.

БСП няма готовност да носи политическата отговорност за управлението на страната, затова се занимават с ежедневни скандали, които за жалост компрометират и цялата дейност на парламента, категоричен е Любомир Милошев.

Като данъкоплатец и гражданин бих искал да гледам в парламента политически дебати, а не скандали и провокации. Затова и рейтингът на тази институция е толкова нисък, обясни той.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари