Home Видео Михов - БиАйТи - 28.12.2017

Михов – БиАйТи – 28.12.2017

„Професионални еколози“ защитават преди всичко корпоративни интереси

Министерският съвет даде зелена светлина за втори лифт на Банско. Тази новина коментира доц. Милен Михов – народен представител и заместник-председател на ВМРО, в студиото на предаването „Код 11-13“ по телевизия „Би Ай Ти“.

Тезата за упадъка и рушенето на българската природа е аргумент на „професионалните еколози“, които работят за собствения си интерес и защитават преди всичко корпоративни интереси. Под формата на неправителствени организации те реализират проекти по различни европейски схеми и за тях българската природа трябва да бъде застрашена, за да могат да оправдаят своето съществуване и грантовете, които получават. Това е същността на тяхната политическа по своя характер дейност през последните години.

Решението за лифта не беше изненада. Когато политиците в България си говорят нормално, защитавайки позициите си пред обществеността, а не разбирайки се на тъмно под масата, виждаме, че нещата стават положителни. Тази новина е добра за всички нас за тази година, която си отива.

Има и една друга народна мъдрост, че планината ражда мъже, а полето нещо друго. Което показва, че българите винаги са смятали планината като крепост и място, където се раждат истински мъже. А днес очевидно нашите планински райони страдат от един забавен ход на икономическото си развитите, а туризмът е начин да стимулираме и развием нашите планини, обясни доц. Михов.

Относно позицията на ВМРО, че международни лобита се опитват за узаконят третия пол у нас във връзка т.нар. Истанбулска конвенция доц. Михов коментира, че в тази конвенция се поставя под въпрос едно много традиционно разбиране за семейството като съюз между мъж и жена. А това от своя страна повдига въпроса за признаването на еднополовите бракове.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари