Home Видео Михов: Държавата трябва да помага на своите граждани

Михов: Държавата трябва да помага на своите граждани

Държавата трябва да помага на своите граждани дори с цената на заеми и увеличаване на задълженията. Само на БСП не им харесват новите мерки, но ние провеждаме силна социална политика по време на тежката криза. 1,063 млн. са разходите, предвидени в този проект. 732 млн. са за социални дейности, 431 са за икономиката. Сред брод впряг не се разпряга.

С тези думи започна участието си в предаването „Денят на живо с Наделина Анева“ по Канал 3 депутатът и заместник-председател на ВМРО доц. Милен Михов.

Всеки ден страните ни слагат в все по-рискови групи, а смятахме, че вирусът ще премине, очаквахме друг ход на кризата, затова мерките изглеждаха прибързани. БСП прави политически заявки в предизборна кампания вече, смята той.

Държавата трябва да помага на своите граждани дори с цената на заеми и увеличаване на задълженията. Държавата трябва да бъде отговорна до степен да помогне на най-тежко пострадалите и да подпомогне тези, които работят. Намаляването на ДДС в туризма не решава проблемите, но е важна стъпка, заяви Михов.

Ако е необходимо да бъдат правени законодателни проблеми спешно и неотложно, ваканцията на парламента може да се съкрати. Дано да вървим към успокояване на политическите страсти, обясни той.

За „Света София“ трябва да се постигне съгласие в Европа, той е архитектурен паметник с историческа значимост. Този символ трябва да бъде споделен от всички религии, а не да разделя и противопоставя. Не можем да бъдем индиферентни към случващото се, сподели депутатът. 

България има своите основания да се гордее със своето участие във Първата световна война, коментира доц. Милен Михов по повод годишнината от започването на войната през 1914 г.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари