Home Видео Необходима е нова енергия за развитие в община Балчик

Необходима е нова енергия за развитие в община Балчик

Кандидатът за кмет Атанас Атанасов: Срещнах се с хиляди хора, изслушах десетки болки

Източник: Канал 3

Община Балчик е в застой, а за да излезе от инерцията, е необходима нова енергия.

Това заяви лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов по време на срещите си в черноморската община, в които декларира личната си подкрепа на кандидатите за кмет и съветници от местна коалиция ВМРО (ГЕРБ, СДС) за Местни избори 2019.

Две трети от хората в листата са от гражданската квота, професионалисти, които никога не са били обвързани партийно, подчерта Атанас Атанасов – кандидат за кмет на община Балчик, на среща със своите съграждани в читалище „Васил Левски“.

Красимир Каракачанов апелира за активност на избирателите, за да се преодолее инерцията, по която общината върви надолу.

Срещнах се с хиляди хора, изслушах десетки болки, заяви и в специално видеобръщение кандидатът за кмет Атанас Атанасов. По думите му приоритетите в програмата на местната коалиция са здравеопазване, развитие на икономиката и туризма, социална политика.

Настоящият кмет е абдикирал от ангажиментите си към жителите на селата, потвърдиха Каракачанов и Атанасов. Кандидатът за кмет на Балчик разсея слуха, че ще закрие местната болница.

Воеводите се срещнаха и с жителите на село Кранево, като подкрепиха Атанаска Иванова, кандидат за кмет на курортното селище на юг от КК „Албена“.

Бюлетината на местна коалиция ВМРО-ГЕРБ-СДС в Балчик е с номер 71.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари