Home Видео Каракачанов в НС: Да се обединим и да защитим нашата България

Каракачанов в НС: Да се обединим и да защитим нашата България

Пълен видеозапис от декларацията на Патриотичния фронт, поставена в парламента на 25 ноември 2016 г.

„От години казвахме каква ще стане с нашествениците“, заяви от трибуната на парламента лидерът на ВМРО исъпредседател на ПФ Красимир Каракачанов. „Винаги сме подценявали ситуацията обаче“, каза той.

„Мигрантският бунт изненада част от институциите, но не изненада гражданите на Харманли Само през последните два месеца гражданите на Харманли организираха протести и изразяваха своите притеснения“, напомни Каракачанов.

„В лагера няма никакви клети бежанци, там има само хора, които не ценят гостоприемството на българската държава“, добави той.

„Най – накрая България трябва да се събуди. България трябва да вземе мерки и да вземе под внимание огромните вълни мигранти, които влизат у нас от Турция“, заяви още Каракачанов.

„Ние настояваме да се засили охраната по държавната граница и в центровете за мигранти, да може да се употребява сила, включително и оръжие. Трябва да се предприемат мерки и мигрантите да се настаняват единствено в лагери от закрит тип, които да бъдат в близост до границата“, каза Красимир Каракачанов.

„Спрете да разделяте обществото на леви и десни. Нека да се обединим и да защитим България“, заключи Каракачанов.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари