Home Видео Имаме идеи за министър-председател

Имаме идеи за министър-председател

С мандата на Патриотичен фронт сме готови да сформираме правителство, имаме идеи за министър-председател – не партийни фигури, търсим консолидиране. Това съобщиха в Плевен пред журналисти съпредседателите на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ Валери Симеонов и Красимир Каракачанов.

Красимир Каракачанов е водач на листата на Патриотичния фронт за Плевен на предстоящите парламентарни избори.

Създадохме Патриотичен фронт като едно най-естествено коалиране между партии с еднакви идеологически платформи и програми, които имаха доста съвместни акции през годините. Решихме, че е дошъл моментът да се обединим и да създадем една значима група в българския парламент, каза Симеонов.

Ние сме за съставяне на едно национално отговорно правителство на спасението, което да е изградено за решаването на десетина основни проблеми на страната – да не бъде тясно партийно, под егидата и подкрепата на Патриотичен фронт, отбеляза още той.

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов посочи, че Патриотичният фронт е коалиция, която е желание на всички избиратели, които гласуват за патриотичните партии и организации в България. Той отбеляза, че са узрели да консолидират тези формации и в четвъртък ще представят още 11 партии и обществени организации, които са с патриотична насоченост и са партньори на Патриотичния фронт

Каракачанов уточни, че изключение прави само една, защото ръководството ѝ през последните пет години е играло изключително конюнктурно, подкрепяйки ГЕРБ, а след това правителството на БСП и ДПС. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари