Home Видео Работим за обединение на патриотите

Работим за обединение на патриотите

Реализирането на идеята за обединение на патриотичните сили в България е наш дълг, това обявиха лидерите на ВМРО и НФСБ Красимир Каракачанов и Валери Симеонов в предаването „Нещо повече“ по БНТ.

Запитан за очакванията колко депутати в следващото народно събрание ще реализира такъв Патриотичен фронт Каракачанов заяви, че броят им не е важен. „Може да са 10, но ако могат да преобърнат колелото на историята, ще са достатъчни“, бяха думите му.

Ние сме тук да изпълним патриотичния си дълг, няма да броим депутати, това са дребни сметки, каза от своя страна Валери Симеонов.

ВМРО никога няма да избере онази конфигурация, в която участва ДПС, категоричен беше Каракачанов. Аз съм показал и доказал, че никога не избирам ДПС. Защото това е една партия, създадена в нарушение на Конституцията, една партия, която със своето поведение в редица региони на страната създава напрежение, каза още лидерът на ВМРО.

Демографската криза и националната сигурност и още няколко въпроса са важни за новосформирания Патриотичен фронт между ВМРО и НФСБ.

Валери Симеонов обясни, че е отправена покана към структурите на „Атака“ да се присъединят, но без ръководството и парламентарната група.

В програмите на ВМРО и НФСБ сме заложили мерки, които са насочени към повишаване на благоденствието и решаване на демографския проблем, заяви още той. Ние поставяме България над всичко останало и под това знаме се обединяваме, пренебрегвайки своите лични амбиции и тясно политически егоизъм, каза още Симеонов.

Красимир Каракачанов смята, че Патриотичният фронт има реалния шанс да стане незаобиколим политически фактор.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари