Home Видео Ревизоро за назначенията на кадри от НПСД

Ревизоро за назначенията на кадри от НПСД

Бойко Борисов нарочно си търси аргументи да се скара с Патриотичния фронт. ГЕРБ за втори път нарушава договорките с Патриотичния фронт. Това предположение направи народният представител от Патриотичен фронт Емил Димитров – Ревизоро в студиото на Нова телевизия. Той уточни, че това е негово лично мнение и не ангажира парламентарната група с него. Припомняме, че той не е член на партиите от коалицията, избран е за депутат от гражданската квота на ВМРО.

Повод за коментара му бе второто назначение на кадър на НПСД – партията на Корман Исмаилов и Касим Дал, на висш ръководен пост. Става дума за дългогодишния ПР-експерт на ДПС и настоящ зам.-председател на НПСД Веселин Пенев, избран за областен управител на София-град.

Ние поставихме условия. На няколко пъти заявихме, че не може хора от тази партия да бъдат във висшите органи на властта. Те бяха назначени нарочно, за да бъде предизвикан Патриотичният фронт. Първият път можеше да мине за случайност, но вторият път ясно показва, че е нарочно. След като на два пъти нещо, за което си се договорил, не се случва, логично е, че и програмата, заради която сме дали подкрепата си за кабинета, няма да бъде изпълнена, дообясни Ревизоро.

Борисов се стреми да ни отхвърли, за да направи коалиция с други политически субекти. Може да е решил, че му тежим, че вече не му трябват нашите гласове и че гласовете на ББЦ или на ДПС ще са му по-полезни, допълни Димитров.

Следващата седмица Патриотичният фронт ще има заседание, на което ще бъде взето решение за последващите действия на коалицията, уточни още народният представител.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари