Home Видео Сиди в "Денят ОН ЕР" - 04.10.2017

Сиди в „Денят ОН ЕР“ – 04.10.2017

Александър Сиди: Сериозната тема за европейска агенция се превръща във вакханалия

Коментар на Александър Сиди, народен представител и член на Изпълнителния комитет на ВМРО в ефира на телевизия „Bulgaria ON AIR“ в предаването „Денят ON AIR

БСП и ГЕРБ дадоха зрелище на хората, а ние от Обединени патриоти им дадохме хляб. От 1 октомври започна втората част от увеличението на пенсиите. Сега ще бъдат вдигнати и учителските заплати. Вдигайки заплатите на публичния сектор, ние се надяваме, че това ще рефлектира и върху частния такъв. Работим активно за повишаване на доходите на българските граждани. Това е по-голямата новина, а не зрелищата, заяви Александър Сиди.

Аз твърдо вярвах, че Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) е една сериозна европейска институция, която се занимава активно с това да регулира европейския пазар на лекарствата. От действията на Българския хелзинкски комитет и от тези на самата агенция се оказва, че всъщност това е една място, в което една голяма група от хора с нетрадиционна сексуална ориентация, около 1300 души, се събират и правят вакханалия, която дори предават през интернет. Това каза народният представител на Патриотите в ефира на телевизия „Bulgaria ON AIR“. Това негово изказване беше породено от направеното от самата агенция вътрешно проучване, според което кандидатурата на София за домакин не отговаря на техните условия.

Това е тема, която е много важна за България. България няма европейска агенция на своя територия. Ние обръщаме тази сериозна тема във вакханалия. Това е проблемът, заради който ние с Ангел Джамбазки направихме сигнал до главния прокурор, ако намери основание, да поведе под отговорност хора, които активно работят против интереса на Република България. Защото има предложение на Р България, подписано от премиера на Р България, в което се казва, че ние искаме да бъдем домакини на тази агенция. Това е нашият интерес, бе категоричен Александър Сиди и допълни: Аз винаги съм вярвал, че това е една сериозна европейска институция, а ние си говорим за правата на хомосексуалните хора. Което е абсурдно. Това няма нищо общо. Тези хора ако дойдат в България, те идват да работят тук. Ние говорим за агенцията, а не за хората, които днес работят в нея.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари