Home Видео Веселинов пред камерата на Канал 3 - 18.10.2017

Веселинов пред камерата на Канал 3 – 18.10.2017

Веселинов: Оставането във властта е фетиш за ДПС

ДПС имат фетиш и това е оставането във властта. А Обединени патриоти са преградата това да се случи. Не сме коментирали техния т.нар. ултиматум, защото това не е в дневния ред на обществото.

Това коментира пред камерата на „Всяка сутрин“ в директно включване на Канал 3 от парламента народният представител от Обединени патриоти и заместник-председател на ВМРО Искрен Веселинов.

Той прогнозира, че и занапред ДПС ще търсят всеки повод да атакуват Патриотите, тъй като пречат на „обръчите и от фирми“ и на кадруването им и на ред други привилегии, към които са привикнали през последните десетилетия. Дълго време от ДПС бяха „балансьор“ с единствена цел да обогатяват само себе си, допълни патриотът.

Днес обаче има друг балансьор, нарича се Обединени патриоти и получи доверието на хората, защото не използва политическия си капитал, за да се облагодетелства икономически, категоричен е Искрен Веселинов.

Има различни виждания между ГЕРБ и Обединени патриоти по отношение на бюджета. Водим разговори. За нас е приоритет ръстът на доходите, докато при ГЕРБ – финансовата стабилност, информира Веселинов.

По повод обсъждането на промените в ГПК депутатът каза, че от Обединени патриоти продължават да поддържат мнението, че банките не трябва да имат господстващо положение.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари