Home Видео Веселинов в "Денят на живо" - 6 юли 2017

Веселинов в „Денят на живо“ – 6 юли 2017

Събудиха се хората, които превърнаха циганската етническа общност в свещена крава само с права, без задължения, коментира депутатът в „Денят на живо“ по Канал 3.

По-лошо нещо от езика на омразата е езикът на лъжата, а ДПС го владеят перфектно този език, каза Искрен Веселинов, заместник-председател на Парламентарната група на Обединени патриоти. Той визира изказването на гостувалия в студиото на Канал 3 преди него депутат от ДПС Хайри Садъков, че „националистите и национал-популистите са източник на изказвания на езика на омразата“.

Езикът на политкоректността е именно езикът на лъжата, който не позволява проблемите да бъдат наричани с истинските им имена и тогава не може да бъде намерено тяхното разрешаване. Затова съм изключително щастлив от дебата в парламентарна зала за проблемите с циганската интеграция, защото се разискваха тези, за които ние говорим от 15 г. И изведнъж се събудиха именно тези, които чрез досегашните стратегии превърнаха т.нар. ромска етническа общност у нас в една свещена крава, която няма никакви задължения, а има само права, заяви Веселинов.

И изведнъж, особено след Асеновград, те разбраха, че нещо се е случило и се превърнаха в нови хора. Ние не ревнуваме, че прегърнаха нашите тези. Нека, обаче, наистина да ги следват, защото в България положението е наистина взривоопасно и не заради езика на омразата, а заради натрупване на напрежение и натрупване на несправедливост, допълни той.

Радвам се, че ДПС са прочели новините вчера, защото вече беше анонсирано от правителството, че тези неща ще се случват. И да одобряват на дело, не само на думи, каза още депутатът.

Искрен Веселинов увери, че Обединени патриоти ще бъде моторът за една промяна, която да поправи язвите на територията на страната ни.

Важното е да се поеме в правилната посока и мисля, че вече сме я поели, кагеторичен е Искрен Веселинов.

Н студиото на Канал 3 той коментира и предложенията на Обединени пратриоти за промени в Гражданско-процесуалния кодекс, най-вече за премахването на т. нар. „вечни длъжници“. Повече  – вижте видеото >>>

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари