Home Видео Юлиан Ангелов: Постижимо за ВМРО е да вкара трима евродепутати

Юлиан Ангелов: Постижимо за ВМРО е да вкара трима евродепутати

Можем да изместим ДПС от третото място в българската политика, смята организационният секретар на войводите

Напълно постижимо е да вкараме трима евродепутата. Ние доказахме на предходните избори, че ВМРО може да измести и ДПС. Целта ни е наистина да направим един добър резултат и да изместим ДПС от третото място в българската политика, това заяви в БНТ вторият в листата на ВМРО – Българско национално движение за предстоящите евроизбори Юлиан Ангелов.

Българите и България трябва да защитават българските традиции, фолклор и обичаи. Това е част от българските национални интереси. Европа трябва да бъде на отечествата. Важно е кои ценности ще изберем. Европа се е формирала заради християнските ценности и те трябва да бъдат запазени от всяка държава, която има собствен език, култура и обичаи. Националните държави трябва да имат повече функции в Европейския парламент, призова Юлиан Ангелов.

Битката на ВМРО е срещу чуждо налаганите ни идеологии върху Европа и България. Ние не искаме да сме някакви си хората, които правят каквото ни се каже. Ние искаме да защитаваме националните си интереси. Най-важната ни битка е тази срещу навлизането на радикалния ислям. Всичките неща, които сме предлагали през годините, са били за да ограничим радикалния ислям и лъжехристиянските секти. Тази битка минава през това да ограничим нелегалната емиграция и в България, и Европа. Трябва да ги върнем в родните им държави.

Вторият в листата на ВМРО коментира и скандала „Апартаментгейт“.

В момента за всеки един политик се говори, че има апартамент. Като излезе в 10 фалшиви сайта, той вече е виновен, защото има апартамент. От определени фалшиви сайтове почнаха да пускат фалшива информация за ВМРО. Ударите срещу ВМРО идват от много посоки. Срещу ВМРО се води битка и от други държави, защото ние сме защитавали българите в Македония, Албания и Косово. Това което излиза за нас, не е пречка. Преживявали сме по-силни атаки, завърши Ангелов.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Коментари